top of page
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τρυφερά βραστά παντζάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες, γλασσαρισμένα με πλούσιο dressing βαλσάμικου, τραγανά καρύδια και φέτα "Ο Πολύφημος".
![](https://static.wixstatic.com/media/221fbb_b4d1642711d24b4b8ee3ab60f9c8ea67~mv2.jpg/v1/fill/w_750,h_471,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Image-empty-state.jpg)
ΥΛΙΚΑ
Για το dressing
50g βαλσάμικο ξύδι
100g ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
Για τη σαλάτα
150g παντζάρι
100g φέτα “Ο Πολύφημος”
50g καρύδια
Dressing
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βράζουμε τα παντζάρια και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
Κόβουμε τα παντζάρια σε φέτες και τα βάζουμε σε μπολ όπου προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το dressing ώστε να φαίνονται γλασαρισμένα.
Βήμα 4
Προσθέτουμε και το καρύδι χοντροκομμένο.
Βήμα 5
Σερβίρουμε σε πιάτο με τη σπασμένη φέτα από πάνω.
bottom of page