ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τραγανοί λουκουμάδες με πλούσια γέμιση από φέτα, γραβιέρα και κεφαλοτύρι "Ο Πολύφημος" και θυμαρίσιο μέλι. Ιδανικοί για μεζέ ή ορεκτικό.
ΥΛΙΚΑ
Για το κουρκούτι:
1 μπύρα 500mL
1 φαρίνα 500g
Για την γέμιση:
400g φέτα “Ο Πολύφημος”
100g γραβιέρα “Ο Πολύφημος”
100g κεφαλοτύρι “Ο Πολύφημος”
Πιπέρι, μοσχοκάρυδο τριμμένο
Για το σερβίρισμα:
Θυμαρίσιο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Ανακατεύουμε τη φαρίνα με την μπύρα για να φτιάξουμε το κουρκούτι και αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και τρίβουμε την γραβιέρα και το κεφαλοτύρι.
Βήμα 3
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τριμμένο μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.
Βήμα 4
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε, τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Σερβίρουμε με θυμαρίσιο μέλι από πάνω